Сегодня: Понедельник 24 февраля 2020 | EUR: 19.2607 | USD: 17.8258
 
"Contabilitate şi audit" № 1, 2008
Главная » Архив журнала » № 1, 2008 » НАЛОГОВЫЙ КОДЕКС

Explicaţii privind modificările şi completările operate în codul fiscal publicat în prezentul număr al revistei

1. Titlurile Codului fiscal şi legile pentru punerea în aplicare a acestora sînt publicate în redacţia existentă la 1 ianuarie 2007.

2. Vă atenţionăm că în Codul fiscal termenul „dispoziţie de plată trezorerială" a fost înlocuit cu termenul „ordin de plată", termenul „dispoziţie incaso trezorerială" - cu termenul „ordin incaso", iar la articolul 169 alineatul (3) termenul „dispoziţiei" a fost în locuit cu termenul „ordinului".

3. Cu caractere grase (bold) sînt evidenţiate articolele (alineatele, punctele, subpunctele, propoziţiile, cuvintele, cifrele) introduse în titlurile codului fiscal şi legile pentru punerea în aplicare a acestora sau care sînt expuse în redacţie nouă.

4. Cu caractere cursive sînt evidenţiate articolele (alineatele, punctele, subpunctele) din care au fost excluse unele alineate (puncte, subpuncte, propoziţii, cuvinte).

5. Evidenţierea cu caractere grase a denumirilor capitolelor şi articolelor, precum şi a numerelor capitolelor, articolelor şi alineatelor nu semnifică neapărat careva modificări şi completări operate în ele.
Комментарии:
К этой статье пока нет комментариев.

Для того чтобы оставить комментарий необходимо авторизоваться.
Если Вы еще не зарегистрированы, пройдите процедуру регистрации.