Сегодня: Воскресение 22 мая 2022 | EUR: 20.1680 | USD: 19.1529
 
"Contabilitate şi audit" № 2, 2010
Главная » Архив журнала » № 2, 2010 » ГОСУДАРСТВЕННАЯ НАЛОГОВАЯ СЛУЖБА СООБЩАЕТ...

Serviciu nou: Declaraţie electronică pentru persoane fizice

Toţi cetăţenii economic activi ai Republicii Moldova ştiu că data de 31 martie a fiecărui an este considerată termenul limită de prezentare a declaraţiilor fiscale privind achitarea impozitului pe venit.

Începînd cu data de 1 martie a acestui an, în exclusivitate, toate persoanele fizice din Republica Moldova pot beneficia !!!gratis!!!, pe un termen de !!! 5 ani !!!, de posibilitatea de raportare fiscală prin intermediul serviciului nou „Declaraţie electronică pentru persoane fizice”, utilizînd o nouă metodă de criptare a datelor, analogică semnăturii digitale.

Beneficiile incontestabile ale serviciului, recomandat de specialiştii Î.S. „Fiscservinform”, faţă de metoda tradiţională de raportare fiscală (pe suport de hîrtie) a persoanelor fizice, constau în faptul că fiecare cetăţean care îşi preţuieşte orice minut al timpului său, dorind să-l folosească cît mai util şi raţional, poate apela, în orice moment, la numărul de telefon 82-22-22 al Centrului de asistenţă a clienţilor al Întreprinderii de Stat „Fiscservinform” sau, avînd cu sine buletinul de identitate, să se adreseze direct în oficiul 220 al acestui centru, amplasat pe adresa: mun. Chişinău, bd. Ştefan cel Mare nr. 162 (sediul Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare, etajul 2) pentru a deveni, timp de cel mult jumătate de oră, în baza unui contract de prestare a serviciilor, deţinătorul unei chei electronice corporative, ce îi va permite să semneze digital şi să transmită prin intermediul internetului operatorilor I.F.P.S. formularul completat şi verificat al declaraţiei cu privire la impozitul pe venit în format electronic. Astfel, pe lîngă faptul primirii gratis şi la moment a mini-discului ce conţine cheia corporativă de criptare a informaţiei, beneficiarul serviciului suplimentar beneficiază, de asemenea, gratis, de un curs expres de instruire pentru utilizarea serviciului dat.

Stimaţi contribuabili – persoane fizice! Făcînd un efort minim, dar raţional, D-voastră deveniţi, pe o perioadă de 5 ani, utilizatorii celui mai performant serviciu de raportare fiscală, utilizat pe larg în ţările Uniunii Europene.

Fiţi activi şi beneficiaţi din plin de oferta propusă care este nu numai generoasă, ci şi extrem de utilă.

Ţineţi minte, numai cei care încearcă reuşesc. De ce să nu fiţi şi D-voastră printre ei?

Vă amintim că pe parcursul anului 2009 Întreprinderea de Stat „Fiscservinform”, care este operatorul autorizat al serviciilor electronice fiscale în cadrul Inspectoratului Fiscal Principal de Stat, prin intermediul mijloacelor de informare în masă a depus eforturi susţinute pentru a aduce la cunoştinţa D-voastră, multilateral şi profesionist, toate avantajele şi beneficiile, oferite de serviciile electronice fiscale „Declaraţie electronică” şi „Declaraţie rapidă”, care devin pe zi ce trece un imperativ al dezvoltării moderne a societăţii noastre.

Pentru cei care au devenit recent utilizatori ai reţelei globale internet sau sînt cointeresaţi în modernizarea stilului lor de viaţă, recomandăm să viziteze adresa electronică a Întreprinderii de Stat „Fiscservinform” www.fiscservinform.md şi portalul serviciilor fiscale electronice www.servicii.fisc.md.

 
Комментарии:
К этой статье пока нет комментариев.

Для того чтобы оставить комментарий необходимо авторизоваться.
Если Вы еще не зарегистрированы, пройдите процедуру регистрации.