Propunerile pentru modificarea formei IALS21 sunt acceptate până la 10 aprilie
02.04.2024

Până pe data de 10 aprilie 2024 părțile interesate pot prezenta în adresa Ministerului Finanțelor propuneri pentru perfecționarea formei IALS21.

 

Autoritatea comunică despre inițierea procesului de elaborare a proiectului ordinului de modificare a Ordinului Ministrului Finanțelor nr. 95/2020 cu privire la aprobarea formularului tipizat (Forma IALS21) „Nota de informare privind salariul şi alte plăţi efectuate de către angajator în folosul angajaţilor, precum şi plăţile achitate rezidenţilor din alte surse de venit decât salariul şi impozitul pe venit reţinut din aceste plaţi” şi Modul de completare a acesteia.

 

Tot prin acest proiect urmează a fi operate modificări și în Ordinul MF nr. 140/2017 privind aprobarea unor formulare tipizate de declaraţii cu privire la impozitul pe venit.

 

Astfel, în cazul în care contribuabilii au propuneri și opinii care vor contribui la asigurarea calității procesului legislative, acestea pot fi prezentate în adresa persoanei responsabile pentru elaborarea proiectului: Alina Vragaleva-Platița (Inspector principal, Direcția generală metodologia impozitelor și taxelor), număr relefon 022 82 33 95 / e-mail: alina.platita(at)sfs.md.