De Ziua Contabilului și Auditorului
04.04.2024

Dragii noștri,

cunoaștem că cei care au decis să devină contabili au ales nu o îndeletnicire. Au făcut-o din dragoste pentru profesie. De Ziua Contabilului și Auditorului avem încă un prilej să constatăm acest fapt.

 

Pentru toți cei care compun un raport financiar ca o poezie venim cu sincere felicitări. Vă dorm ca politicile contabile elaborate de fiecare dintre voi să aducă entităților în cadrul cărora activați doar prosperitate și beneficii. Să aveți în viață doar sold debitor și nociodată să nu auziți romanțele finanțelor. Bilanţurile contabile și cele personale să vă fie doar profitabile, iar scurtele și rarele vacanțe să le savurați fără apelurile nocturne ale șefilor.

Sănătate și aprecierea corectă a muncii care o efectuați, să aveți timp să observați cum vă cresc copii și vă iubesc cei dragi. Prietenii să vă fie fideli, fiecare zi să vă aducă bucurii, iar invidia și penalitățile să vă evite.

Noi, cei de la „Contabilitate și audit”, permanent suntem alături de fiecare contabil și vom continua să vă acordăm sprijinul necesar.

 

Cu respect,

echipa „Contabilitate și audit”