Opinia ta contează!
18.04.2024

Ministerul Finanțelor Vă invită să împărtășiți opiniile și sugestiile dumneavoastră, care vor ajuta autoritatea să înțeleagă mai bine nevoile și preocupările cetățenilor în ceea ce privește gestionarea bugetului național și să desfășoare activități educaționale mai eficiente în domeniul finanțelor publice. În acest sens Ministerul a lansat un chestionar dedicat procesului de îmbunătățire a transparenței bugetare și a educației financiare. Chestionarul este accesibil aici și poate fi completat până la data de 3 mai 2024.

 

Autoritatea încurajează participarea și exprimarea opiniilor pentru a contribui la crearea unui sistem al finanțelor publice mai deschis și mai accesibil și mulțumește anticipat pentru implicare și pentru sprijinul acordat în acest proces de îmbunătățire continua.

 

Chestionarul este realizat utilizând informațiile publice ale OECD (Organizația Economică pentru Cooperare și Dezvoltare), Fondului Monetar Internațional, PEFA, Banca Mondială, Global Initiative of Fiscal Transparency și alte surse relevante, cu suportul The Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH (GIZ Moldova) în cadrul proiectului "Attractive and Efficient Public Administration".