Ziua Antreprenorului
27.06.2024

Dragi prieteni,

 

astăzi, 27 iunie, pentru prima dată în Republica Moldova este marcată Ziua Antreprenorului1. Această zi nu este zi nelucrătoare, pentru că antreprenorii muncesc incontinuu. Și nu doar în beneficiul propriu, dar și a celor peste 600 mii de angajați, cărora le oferă un loc de muncă. În beneficiul statului, fiind contribuabili onești și contribuind prin impozite la creșterea bunăstării țării.

 

Vă mulțumim pentru curaj și insistență, pentru încrederea că ziua de mâine va fi mai reușită decât cea de ieri, pentru că niciodată nu renunțați la scopurile propuse. Indiferent de circumstanțe și dimensiunea afacerii, demonstrați că orice vis poate fi realizat, că fiecare provocare este o oportunitate.

 

Vă dorim sănătate, strategiile de dezvoltare a afacerii să vă fie corecte și inspirate. Calea spre prosperitate să vă fie cât mai ușoară, iar atuncă când veți atinge scopurile să nu aveți regrete.

 

Veniturile să vă sporească permanent, accesul la finanțare să vă fie cât mai puțin împovărător, angajații să vă fie calificați, iar prietenii – fideli.

 

Totdeauna alături de Dvs cu soluții și recomandări,

Echipa „Contabilitate și audit”

_______________________________

 1Aceasta a fost stabilită prin Hotărârea Guvernului nr. 370/2024 și va fi consemnată anual.