BGPF: impozitul pe venit și taxele rutiere
08.08.2024

Două compartimente din Baza Generalizată a Practicii Fiscale au fost actualizate prin Ordinul nr. 373, emis de Serviciul Fiscal de Stat pe data de 6 august 2024. Întrebările cu care sunt completate rubricile Impozitul pe venit al persoanelor fizice ce nu practică activitate de întreprinzător, precum aspectele ce vizează calcularea taxelor rutiere, pot  fi consultate în continuare. Răspunsurile vor fi examinate la activarea link-lui ordinului.

29.2.5.21 În ce mod poate prezenta Declarația persoanei fizice cu privire la impozitul pe venit contribuabilul, care se află peste hotarele republicii?

 

8.6.5.3 Cum se calculează taxa pentru folosirea zonei de protecţie a drumurilor din afara perimetrului localităţilor pentru amplasarea publicităţii exterioare, în cazul în care persoanele fizice solicită organului abilitat al administraţiei publice centrale examinarea şi perfectarea documentelor, coordonarea deciziilor de proiecte şi eliberarea de prescripţii tehnice pentru amplasarea obiectivelor de publicitate exterioară?

 

8.6.5.4 Cum se calculează taxa pentru folosirea zonei de protecţie a drumurilor din afara perimetrului localităţilor pentru amplasarea publicităţii exterioare, în cazul în care persoanele fizice solicită invitarea specialistului la obiect?

 

8.6.5.2 Cine calculează taxa pentru folosirea zonei de protecţie a drumurilor din afara perimetrului localităţilor pentru amplasarea publicităţii exterioare?

 

8.6.5.5 Cum se calculează taxa pentru folosirea zonei de protecţie a drumurilor din afara perimetrului localităţilor pentru amplasarea publicităţii exterioare, în cazul amplasarii obiectivului de publicitate exterioară?