Stimați angajați și veterani ai Serviciului Fiscal de Stat,
01.07.2023

Publicația periodică „Contabilitate și audit” aduce sincere felicitări cu ocazia sărbătorii profesionale – Ziua funcționarului fiscal, care este marcată astăzi, 1 iulie.

 

Pentru a depăși cu succes provocările și dificultățile ce Vă stau în față, aveți nevoie de multă competență, dedicație, perseverență și chibziunță, dar și susținere atât din partea factorilor de decizie, cât și din partea familiilor Dvs.

 

Vă dorim forță să asigurați totdeauna echilibrul dintre interesele statului și cele ale contribuabilului, răbdare și profesionalism în situațiile în care motto-ul „Funcționarul fiscal – în serviciul contribuabilului” poate fi interpretat eronat, precum și satisfacție în fiecare caz când persoanele fizice și juridice aleg, în rezultatul eforturilor depuse de fiecare funcționar fiscal, conformarea benevolă.  

 

Exprimăm și profunda recunoștință autorilor noștri – angajați ai autorității fiscale, care, fiind suprasolicitați, reușesc să precizeze pentru cititorii noștri subtilitățile aplicării prevederilor legislației, contribuind la sporirea nivelului de informare a acestora.

 

Cu respect,

Echipa PP „Contabilitate și audit”