Cererea de înregistrare/schimbare a medicului de familie ar putea fi depusă online
06.07.2023

În scopul facilitării procedurii de înregistrare pe Lista medicului de familie/de schimbare a medicului de familie prin reglementarea dreptului persoanei de a depune cererea inclusiv în format electronic, Compania Națională de Asigurări în Medicină inițiază procesul de elaborare a proiectului  ordinului ministrului sănătății și directorului general al CNAM cu privire la modificarea Regulamentului aprobat prin Ordinul ministrului Sănătății și directorului general al CNAM nr. 1087/721A/2016.

 

Amintim, la momentul de față, în sensul ordinului prenotat cerera este definită drept formularul-tip (Formular nr.1-33/c) completat în formă scrisă de persoană, prin care se manifestă voinţa acesteia de a se înregistra la instituţia medico-sanitară ce prestează asistenţă medicală primară, la medicul de familie din cadrul acesteia.

 

Recomandările părților interesate cu privire la elaborarea proiectului sunt așteptate până la data de 14 iulie 2023, pe suport de hârtie la adresa: mun. Chișinău, str. Vlaicu Pârcălab, 46 sau la adresa electronică: maia.radilov(at)cnam.gov.md.