Raportul F-1BTS este acceptat și în format electronic
11.07.2023

Prezentarea Raportului F-1BTS, care este prezentat de agenții economici care beneficiază de bilete de tratament balneosanatorial prin intermediul Casei Naţionale de Asigurări Sociale este posibilă și cu aplicarea semnăturii electronice, precizează CNAS.

 

Astfel, în cazul în care entitatea semnează Raportul F-1BTS cu semnătura electronică (în conformitate cu prevederile Legii nr.124/2022), toate anexele (foaia de titlu, tabelul nr.1, tabelul nr.2, copiile cupoanelor detaşabile, a buletinului de identitate a beneficiarilor de bilete, după caz, copia dispoziţiei de plată) se formează într-un singur document electronic în format pdf. Pe foaia de titlu se vor aplica semnăturile electronice din partea entității: conducătorului, contabilului șef și persoanei care a perfectat raportul (executorul), o singură dată pentru întregul document electronic.

 

Totodată, în cazul în care entitatea semnează Raportul F-1BTS și toate anexele cu semnătură electronică, persoana responsabilă din cadrul CTAS va confirma acceptarea raportului exclusiv prin semnătură electronică. Raportul F-1BTS semnat de entitate olograf, va fi acceptat de persoana responsabilă la fel cu semnătură olograf.  

 

Pentru informație suplimentară persoanele interesate pot contacta Centrul de apel al CNAS la numărul de telefon 022- 257- 777.