Sistarea mecanismelor de autentificare în cadrul serviciilor fiscale electronice
08.08.2023

Din data de 11 august 2023, începând cu ora 17:00, va avea loc sistarea mecanismelor de autentificare în Cabinetul Personal al Contribuabilului, servicii.fisc.md, raportare.gov.md, precum și accesarea sistemelor informaționale „Declarație electronică”, „e-Factura”, „Contul curent al contribuabilului” și „Colectarea informațiilor din surse indirecte”, deoarece acestea vor fi migrate pe platforma tehnologică guvernamentală comună (MCloud), care va permite sporirea securității informaționale și va permite livrarea de servicii de calitate pentru cetățeni și mediul de afaceri, comunică Serviciul Fiscal de Stat.
 

Procesul de migrare pe platforma tehnologică MCloud va dura până la data de 14 august 2023, ora 16:00, perioadă în care sistemele informaționale nu vor fi disponibile pentru accesare.
 

Una din prioritățile de bază ale autorității fiscale este de a oferi servicii fiscale electronice noi, precum și de a le îmbunătăți pe cele existente în funcție de noile necesități din domeniul IT. SFS asigură că echipa sa depune toate eforturile pentru a minimiza inconvenientele și pentru a finaliza cât mai rapid aceste lucrări de îmbunătățire a sistemului.