SFS organizează instruiri pentru contribuabili
04.08.2023

Serviciul Fiscal de Stat a publicat graficul instruirilor cu participarea contribuabililor pentru semestrul II al anului 2023. Informația respectivă poate fi accesată la compartimentul „Seminare”.
 

Toate seminarele sunt gratuite și vor avea loc în regim mixt (format fizic și online). Persoanele se pot înregistra la orice seminar indiferent de raza de deservire.
 

Astfel, la accesarea acestui link  aveți posibilitatea să selectați seminarul/seminarele la care doriți să participați și să completați formularul de înregistrare cu datele de contact solicitate.  
 

SFS încurajează înscrierea și participarea activă a contribuabililor la seminarele ce urmează a fi desfășurate. De asemenea, autoritatea fiscală îndeamnă contribuabilii să propună tematici pentru seminarele ce urmează a fi organizate, prin accesarea compartimentului „Seminare” de pe pagina-web www.sfs.md și utilizarea funcționalului „Propuneți tema”.
 

Autoritatea fiscală menționează că,  pe parcursul semestrului I al anului 2023, de către SFS au fost organizate și desfășurate 173 seminare, la care au participat 981 de contribuabili. De asemenea, în această perioadă au fost organizate și desfășurate 43 de ateliere de lucru cu participarea a 1472 de contribuabili.