„Ziua contribuabilului”: oferirea asistenței și consultanței fiscale
03.04.2023

Serviciul Fiscal de Stat invită contribuabilii la discuții cu angajații autorității în cadrul vizitelor pe care le aceștia le vor efectua, în perioada lunilor aprilie-iunie 2023, în localitățile din țară. Scopul activității cu genericul „Ziua contribuabilului” este de a deservi și consulta contribuabilii. Graficul vizitelor pentru trimestrul II al anului 2023 poate fi vizualizat aici.


Autoritatea fiscală încurajează participarea activă a tuturor contribuabililor la respectivele evenimente, în cadrul cărora vor fi abordate toate întrebările de natură fiscală.


Pentru propuneri și sugestii puteți contacta autoritatea fiscală la adresa de email:  adrian.platon(at)sfs.md, nr. tel: 022-83-33-79, FB: https://www.facebook.com/Serviciul.Fiscal.de.Stat.


În trimestrul I al anului curent, angajații Serviciului Fiscal de Stat deja au efectuat 548 vizite în cadrul primăriilor din țară, fiind deserviți 6914 contribuabili.


Serviciul Fiscal de Stat acordă o atenție sporită comunicării cu contribuabilii și pune accent pe oferirea asistenței și consultanței fiscale, în vederea creării condiţiilor favorabile pentru conformarea voluntară la respectarea legislaţiei de către aceștia, este menționat în comunicatul autorității fiscale.