Loteria fiscală: sunt desemnați învingătorii etapei a III-a
30.10.2023

Cele 175 persoane desemnate învingătoare în cadrul etapei a III-a (trimestriale) a „Loteriei fiscale” din anul 2023 vor beneficia de premii în sumă 1000 lei fiecare. Premiile sunt transferate câștigătorilor pe conturile de card.

 

Numărul tranzacţiilor efectuate cu cardurile bancare a sporit cu 7,31 mil. de tranzacţii sau cu 26,83% faţă de etapa similară din anul 2022. Suma totală a tranzacţiilor participante, de asemenea, este în creştere cu 2,03 mld. lei sau cu 25,86% faţă de indicatorul din anul precedent.
 

Concursul „Loteria fiscală” este organizat în conformitate cu prevederile Regulamentului aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 657/2019. Tragerile la sorți şi validarea câștigătorilor loteriei are loc în prezența comisiei, numită prin ordin de către directorul Serviciului Fiscal de Stat.
 

Tragerile la sorți a tranzacțiilor câștigătoare se efectuează pe baza informației prezentate de către băncile comerciale licențiate emitente din Republica Moldova, aleatoriu, în mod automatizat, prin intermediul platformei Random.org.
 

Lista câștigătorilor poate fi consultată aici.