«Contabilitate şi audit» oferă noi oportunități
03.11.2023

Dragii noştri cititori,

cu o deosebită plăcere Vă informăm  că, drept răspuns la multiplele solicitări venite din partea Dvs, oferim noi oportunităţi de contractare a abonamentului la revista „Contabilitate şi audit ” pentru anul 2024. Astfel, aveți posibilitatea să alegeți unul dintre următoarele pachete:

  • „PRINT” – include 12 numere ale revistei  în versiunea de tipar, cunoscută cititorilor  din anul 1995;

 

  • „DIGITAL” – oferă acces electronic nu doar la arhivă revistei (anii 1998-2023), dar şi la cele 12 numere ale revistei ce vor fi editate în anul 2024;
  • articole cu caracter operativ, în care vor fi prezentate modificările de ultimă oră operate în actele normative;
  • consultaţii  de  actualitate majoră etc.;
  • traducerea în/din limba română/rusă a celor mai solicitate articole din revista. Din câte cunoaştem, o astfel opţiune este  demult așteptată de Dvs.!
  • credem că deja ați apreciat și știrile bilingve, actualizate zilnic pe site-ul www.contabilitate.md.

 

  • „PLATINUM” - include opțiunile oferite de pachetele „PRINT” și „DIGITAL”.

 

Scopul nostru  este să publicarea articolelor de calitate, ale căror autori sunt  atât de specialiştii din cadrul SFS, CNAS şi alte instituţii de stat cu funcții de reglementare a activității de întreprinzător, cât și auditori şi contabili experimentaţi. Articolele conţin analize bazate pe aspecte practice, cu elemente de critică constructivă a lacunelor legislației și cu recomandări ce au drept scop protejarea   businessului autohton.

 

Dragi colegi, Vă dorim succese în munca Dvs. deloc uşoară. Ne vom strădui să Vă acordăm şi în anul 2024, prin intermediul  revistei „Contabilitate şi audit” atât pe suport  de hârtie, cât şi în format electronic, asistența consultativă necesară.

 

Cu respect, Pavel Tostogan, redactor-şef al revistei „Contabilitate şi audit”.