Recunoștință cititorului
20.03.2023

Dragii noștri cititori, revista „Contabilitate și audit” a fost și rămâne un sprijin în activitatea fiecărui contabil deja pe parcursul a 27 de ani. Lunar venim cu informație actuală și utilă, care simplifică luarea deciziilor și dezvăluie subtilitățile profesiei.

 

Cu toate acestea, conștientizăm că ritmul vieții a accelerat, fluxul de informații a sporit, actele ce au impact asupra activității noastre comune sunt actualizate mult mai frecvent. Respectiv, am decis să dezvoltăm varianta electronică a ediției noastre, exprimând astfel și recunoștința tuturor cititorilor noștri fideli.

 

Totodată, vom corespunde și așteptărilor noilor utilizatori, oferind informație operativă din domeniul fiscal, contabil, economic etc., care, incontestabil, va fi aplicată în activitate cotidiană.

 

Portalul contabilitate.md devine unica sursă de profil, pe paginile căreia toată informația va fi plasată concomitent în limbile română și rusă, ceea ce va satisface necesitățile tuturor profesionițtilor din domeniu, asigurând perceperea corectă a publicațiilor. Ne asumăm obligația să fim corecți, imparțiali și operativi, iar drept recompensă așteptăm să ne includeți în lista surselor preferate de informare utilizată de Dvs.